voleibol

TORNEIG D’ESTIU VÒLEI SORRA 4×4 2022

Hola a tots/es !  

Iniciem, per fi, el TORNEIG D’ESTIU de VÒLEI SORRA 4×4 2022!! 

A partir del dia 16 de maig obrim les inscripcions per a poder participar en ells. I finalitzaran el divendres dia 27 de maig de 2022.

DATES DEL TORNEIG: DEL 7 DE JUNY AL 14 DE JULIOL

Les inscripcions seran online, i haureu de realitzar una inscripció per equip, és a dir, que encara que el mateix equip vulgui participar en vàries categories haurà de fer una inscripció per categoria.

Per inscriure’s s’ha d’omplir el següent formulari amb la informació dels jugadors i jugadores:

LINK AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Un cop omplert el formular, el procés de pagament serà:

 • El pagament serà de 35 euros per equip inscrit!! (*NO per persona, sinó per equip). 
 • El pagament de la inscripció es farà mitjançant ingrés o transferència al número de compte del BANC SABADELL: IBAN ES36 0081 1613 1200 0104 8110.
 • S’haurà d’enviar el justificant conforme s’ha pagat al correu electrònic voleimonjos@gmail.com *NO s’admetrà a cap equip fins que no enviï el justificant.
 • Al concepte haureu de posar el nom de l’equip inscrit. 
 • Després us inclourem en un grup de Whatsapp (només el representant de cada equip) per enviar-vos els calendaris i mantenir-vos informats de qualsevol cosa que pugui sorgir durant el torneig o per ajudar-vos si teniu qualsevol dubte.

*No s’admetrà cap inscripció fora del termini establert.

NORMATIVA: 

Existeixen quatre categories: SÈNIOR FEMENÍ AMATEUR, SÈNIOR FEMENÍ, SÈNIOR MIXTA i SÈNIOR MASCULÍ

 • En la categoria de SÈNIOR MIXTA hauran de jugar sempre, mínim dues noies al camp. Per suposat podran haver tres o quatre, però en cap moment més de dos nois al camp (a la inscripció de l’equip SÍ que podran haver més de dos nois)
 • Recordem que és un torneig ‘popular’ enfocat en tot moment en el joc lúdic del voleibol, així que dins de la normativa, estaria bé que els equips es formessin amb components barrejats d’esportistes que hi practiquen voleibol amb regularitat i els que normalment no ho fan. En tot cas, es configuraran els grups en funció dels nivells dels mateixos equips participants. 
 • Els partits es realitzaran amb la normativa de vòlei pista, fins a 21 punts (amb diferència de dos), i al millor de 3 sets, sent aquest tercer set a 15 punts (amb la diferència de dos). 
 • Els calendaris s’hauran de respectar ja que hi ha un període establert pels mateixos torneigs, que s’ha de complir.  
 • Els horaris assignats també s’hauran de complir, i per tant els equips haurien d’estar presents un quart d’hora abans de començar el seu respectiu partit per a que quan els hi toqui entrar a jugar ja hagin escalfat i/o estirat. Els horaris, dependents de cada categoria, sempre estaran dins de la franja horària de: 20:00 a 23:00 hores, de dilluns a divendres.  
 • IMPORTANT: no serà possible canviar dates dels partits. En cas que no pogueu assistir, agrairïem que ho comuniquéssiu per poder avisar a l’equip contrari.
 • El torneig finalitzarà amb les pertinents finals de cada categoria, el dia 14 de juliol de 2022.
 • Els menors d’edat (a partir de 16 anys) hauran de complimentar un justificant del pare, mare o tutor/a per participar al torneig i, també, acceptar els drets d’imatge.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Us esperem!! 

Telèfon de contacte per a qualsevol dubte: 675971249 (Jonatan) o al correu voleimonjos@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s