voleibol

TORNEIG 12h 4×4 2022

Les properes 12h de vòlei del Club Vòlei Monjos se celebraran el 2 de juliol de 2022 al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Margarida i els Monjos (Av. Cal Rubió s/n).

INSCRIPCIONS TANCADES. PLACES EXHAURIDES

Preu inscripció: 18€ per persona. El cost de la inscripció d’algun jugador en el mateix dia serà de 20€.

Un cop omplert el formulari, s’haurà d’efectuar el pagament de la inscripció mitjançant ingrés o transferència al número de compte del BANC SABADELL, IBAN: ES36 0081 1613 1200 0104 8110, on s’ingressarà l’import corresponent al nombre de jugadors/es. De concepte haureu de posar el NOM DE L’EQUIP. Un cop fet l’ingrés, s’haurà d’enviar un correu electrònic a voleimonjos@gmail.com amb el comprovant i el nom de l’equip. Només s’inscriurà oficialment a un equip quan tinguem el mail amb els detalls.

La plaça quedarà reservada exclusivament segons ordre de pagament fins a tancament dels equips (30 places). Un cop fet el pagament, us inclourem en un grup de Whatsapp (només el representant de cada equip) i us mantindrem informats sobre qualsevol cosa o us podrem ajudar si teniu dubtes. 

En el següent enllaç us deixem la normativa del torneig, amb tota la informació necessària:

I el justificant en cas que hi hagi un/a menor/a a l’equip. S’haurà d’enviar per correu electrònic voleimonjos@gmail.com o portar-lo el mateix dia al torneig:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s